Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Dies de pluja i vent,res es el que pareix.


Els que varem néixer amb El Caso,La Hoja del Lunes varem créixer amb El País fins que ens varem separar i ens varem anar amb està i aquella.Hem vist nàixer,créixer i extingir-se moltes publicacions de molts tipus diferents.No ens ve de nou detectar un títol dels que anomenem de premsa groga.Tot açò be donat per l`aparició al nostre blog de alguns títols mereixedors de titular-los com a premsa groga i de que es comenta mes el títol que la imatge en si.El autor oferix una proposta que amb el títol pot encaminar-condicionar al espectador que pot acceptar o no eixa proposta.Amb dies de pluja i vent el espectador pot evocar que el autor està a casa plàcidament,calentet sentint musica house,chill out aprofitant que plou per a fer bodegó, però res es el que pareix.

3 comentaris:

 1. M'has deixat bocabadat tant amb la imatge que aportes com amb el text!!!!
  Molt ahi !!Un treball que cal admirar i aplaudir !! Felicitats pel mateix i moltes gràcies per compartir, mai he fet cap bodegó i la veritat no sembla gaire fàcil !!
  Salutacions!!!

  ResponElimina
 2. Veig massa llum a la imatge i massa foscor al text.

  ResponElimina
 3. Totalment d'acord Ximo, tant per les referències als títols des diaris com als dels treballs fotografics, i en la mida que condicionen la opinió sobre la imatge.

  Personalment, m'agrada mirar primer i llegir després.

  Generalment em faig una opinió en base al que la foto em transmet, sense interferències, i després de llegir, trobe, de vegades, idees distintens a les que m'he fet en un primer moment, procés que considere enriquidor i allunyat de convencionalismes.

  I amb respecte al presente treball, abans de llegir la teua proposta, he vist un bodegó amb elements antics, com es el fanal i el relotge, junt a uns llibres, tot acò evocant una serenitat i atemporalitat, que reforces amb una textura arrugada, simbol del pas del temps, resultant una bonica imatge.

  Com a treball compositiu, m'encanta, els elements estàn molt ben distribuits i de segur que transmeten sensacions distintes, segons el ulls que ho miren.

  Com a edició, discrepe en gust, en quan a la tonalitat adoptada, la trobe excesivament gelada, pense que amb un color més ocre/marró quedaria millor i m´és apropiat al motiu que es presenta. Com sempre, per a gust .. colors

  Bon treball.

  Salitacions !


  .

  ResponElimina