Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

El patrimoni de la Muixeranga

Nikon D700  T: 1/100  f: 5.6  Iso: 400  Obj: 70-200 f2.8 OS a 160 mm

4 comentaris:

 1. Color i nitideza perfecte.
  Pero un consell! o dispares en ráfaga per a fer varies fotos, o estas mes atent a l'hora de disparar, per a no traure males cares o momens inoportuns.
  En este cas, si el xiquet habera tingut la cara en alt i el barret no li haguera tapat la cara, sería de 10.
  Salut

  ResponElimina
  Respostes
  1. Rafa Montagud20:41

   Gràcies, Vicent, per comentar. La foto que tu dius, la tinc, però la cara del xiquet no està enfocada.

   Elimina
 2. Me sume al comentari del company VicentPiquer !!
  Salutacions !!

  ResponElimina
 3. Un instant molt decisiu en la creación de la figura, ben captat el moment, possiblement, havent agarrat al xiquet de dalt amb la cara de front seria una millor foto, però ésta no desmereix en res, perquè ací el protagonisme es troba en el xic que ho sosté, agafant amb les dos mans i transmetent la força i emotivitat del moment.

  Tècnicament, jo hauria forçat un poc més el desenfocament del fons, obrint diagfragma i aillant més encara els muixeranguers de la fatxada del Convent, (la qual cosa no significa que estiga mal resolta tal com l'has vist i ens presentes, solament es la meua visió).

  Salutacions !!

  ResponElimina