Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

El Portet


2 comentaris:

 1. Bonic lloc i bon moment, amb les llums baixes i les ombres allargades que donen volum a la imatge. Les aigües planes i el reflex s'integren molt bé en la composició.

  En el meu mode de veure, crec que la composició queda un poc carregada, jo haguera optat per retallar, llevar elements de la part dreta i de dalt, proporcionant una composició més senzilla i a més descentrant la barca.

  El vinyetejat i el virat tampoc els acabe de veure, preferisc un blanc i negre més pur.

  Salutacions !!

  ResponElimina
 2. M´agrada i molt la composició que aportes tres arbres que enmarquen a les protagonistes del portet com son eixes barques amb una primera imponent amb el seu reflexe marcant la direcció. No me convenç molt el virat per la vista.
  Salutacions !!

  ResponElimina