Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

el sapo y la seta3 comentaris:

 1. J Bta Puchades0:14

  Bones imatges Viçent, al sapo pareix li falte algo de nitideza als ulls, hasta inclús te cara de bon xicot.
  Saludets

  ResponElimina
 2. M'agrada el bolet, en la que s'aprecien les seues textures i amb el fons desenfocat, llàstima que li falte un punt clar d'enfocament. Les condicions de llum no eren favorables, perquè este tipus d'imatges milloren molt amb la llum tamisada del bosc.

  La del renoc no em convenç en conjunt, està massa centrat i amb falta d'enfocament. Igual que en el bolet, la llum tan direccional no ajuda i provoca ombres dures (en estos casos ajuda molt un xicotet reflector que òmpliga parcialment eixes ombres). Salvant estos detalls, la posició del renoc, amb la mirada cap al fotògraf, queda genial.

  Salutacions !!

  ResponElimina
 3. Ho trobes tot Vicent !!
  El bolet una pasada i eixe sapo que te mira ... posa cara de voler enfrontar-se al fotògraf ehh !!

  ResponElimina