Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Flores de agua y plomo3 comentaris:

 1. Per que he vist el cartell que posava que és a Cullera, ben cert poden pasar per unes imatges captades a Galicia. Posiblement la signatura és un tant per aquest cas massa cridanera i despista prou de les barques que has captat.
  bon treball i b/n !!
  Salutacions !!

  ResponElimina
 2. M'agraden, posiblemnent la segona obrint un poc el encuadre per la dreta o donar-li un poc més de importancia a el cobert en eixa cadira de rejilla i el texo , crec que li donaria joc

  ResponElimina
 3. Deixant a banda la teua signatura, evidentement massa gran i llamativa i que acapara molta part de l'atenció(opinió personal: deuríes tindre una versió en blanc i negre per a estos casos).

  M'agrada la composició de la primera, encara que el processat no em convenç, el desaturat selectiu és un recurs molt poc utilitzat ja hui en dia, i amb un blanc i negre pur, en este cas almenys, queda una foto molt mes creïble.

  La segona la veig un poc confusa, si bé el punt d'atenció es el vaixell, les textures fortes de la caseta de la dreta, especialmt el texo, atrauen prou la mirada i es diluïx el punt principal d'atenció. En este cas, l'edició m'agrada més que la primera.

  Salutacions !!

  ResponElimina