Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

La Lluna torna altra vegada, ara per Nadal igual que l'Almendro

El resultat no ha sigut l'esperat, la lluna no ha vist a l'hora precisa, la nuvolositat, la boira i la humitat han impedit la vista, contaminat l'ambient, per la qual cosa el resultat no és el satisfactori, però heus ací el procés i el resultat final                                  


Resultat final

f-5,6.   ISO 800.  1/25s.  200mm


f-8. ISO 800.  6s.  70 mm4 comentaris:

 1. Mercedes Garcia Hernandez9:14

  tenint en compte que es hivern, a mi me val, acepte la boira i els fenòmens meteorològics, per a mi la millor la segona

  ResponElimina
 2. J Bta Puchades15:15

  Bona tasqua Viçent, com diu Merçedes;a pesar de la boira, el resultat final satisfactori.
  Saludets

  ResponElimina
 3. M´agasa la mostra del procés de captura d´aquestes imatges, bon treball Vicent !!
  Salutacions !!

  ResponElimina
 4. Magnifica seqüència, resum d'un gran treball, que comença buscant la millor ubicació, en moment i lloc, i finalitza després de la captura i posterior edició.

  Que vols que fem? estem a l'hivern (quasi) i és poc habitual no tindre boira o núvols, per la qual cosa és molt difícil agarrar una eixida de lluna totalment neta.

  Encara que la lluna aparega tan desplaçada cap a la dreta, m'agrada molt, moltíssim, la ultima foto, pel detall d'incloure plans pròxims i plans més llunyans, que proporcionen a la foto la profunditat que realment té, a més de tractar-se d'una foto molt ben resolta a nivell d'edició, apreciant-se els matisos grisos de la boira, així com el verd dels plans pròxims.

  Enhorabona pel bon treball que presentes.

  Salutacions !!

  ResponElimina