Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Matí en la muntanya

5 comentaris:

 1. Foton,foton,foton !!!
  Un matí molt profitós fotogràficament parlant.
  Tal vegada si reencuadres i fas desaparèixer els tres punts de llum ja seria el acabose, però segurament això ja seria altra foto, altra visió.
  Salutacions !!!

  ResponElimina
 2. imatge reencuadrá fent cás al comentarí del sr Granell

  ResponElimina
 3. No he arribat a vore la primera, però esta m'agrada molt.

  La llum, tamisada pels arbres, li proporciona una atmòsfera molt especial. Em crida l'atenció el detall tan potent de la textura de la teranyina, no sé fins a quin punt estarà potenciat en edició, però li dona molta força a la composició.

  Salutacions !

  ResponElimina
 4. M'agrada molt la foto. El que més,la composició. Enhorabona, X.Tomás

  ResponElimina
 5. No és fàcil trobar aquesta teranyina, però una vegada oposada ( llevat que aquest molt mal de tornar) jo tornaria o bé en pluja o d'hora pel gebre , perquè seria una meravella fer la foto a la teranyina amb les gotes de rosada, cosa que camine cercant.
  Salut

  ResponElimina