Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Pinxos 1€


2 comentaris:

 1. Ben vist Vicent !! Possiblement i tu que eres de carrer podries haver esperat que passara algun que altre vianant pel davant d´aquest graffiti i tindriem altra visió ben diferent i no tant solitaria com la que aportes. Així i tot m´agrada la visió que aportes.
  Salucions !!

  ResponElimina
 2. Una foto que m'agrada des de la primera ullada, elements bàsics, ben enmarcats per tú, representant el anomenat "art de carrer".

  Encertat el tractament en blanc i negre, generalmente els grafitis soler ser colorits, però en este cas sembla tractarse de línies i per tant l'absencia de color destaca les formes i li dona més força.

  Com diu Granell, encertadament, la presència d'algun vianant aportaria un millor proporció a la composició.

  Salutacions !

  ResponElimina