Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Vela Latina


4 comentaris:

 1. Rafa Montagud20:34

  M'agrada la composicio de la foto, mostrant tres elements caracteristics del panorama valencià,L'Albufera, la barraca i la vela llatina. També m'agrada el blanc i negre que has fet. Sols un "però" i es que al cantó dret de baix, a l'aigüa,veig algo raro. Com si fora una firma borrada.

  ResponElimina
 2. A mi m´agrada si no la amplie... al moment que la veig en gran perd i mol la nitidesa, el enfoc i el detall tant que sembla captada amb un móbil... Aixií i tot destacaria la composició.
  Salutacions !!

  ResponElimina
 3. Una bonica foto, ben composta amb les tres barques solapades i perfectament alineades i al fons les dos barraques.

  El blanc i negre també m'agrada, està amb la suficient gamma de grisos per a resultar atractiva a la visió.

  També observe un punt de falta de nitidesa, possiblement intentat de corregir en edició, però que ha incrementat el detall en l'aigua, amb un resultat massa dur, que no li afavorix.

  Salutacions !!

  ResponElimina
 4. Contestan-li a Granell: no esta feta en el movil, pero esta feta desde altra barca en moiment, vax disparar quasi instintivament, desafocada y jirada a l'esquerre, al adresar e tengut que clonar, o siga mal per tots els costats.
  I a Paco li diré que efectivament te rao, eije si que sap!! la edició i passarme enfocant ha produit tot el mal en la image, que li anem afer ?
  gracies per comentar.
  Salut

  ResponElimina