Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

All i Oli


3 comentaris:

 1. Ara si que m´han caigut les dents a terra!!! Creativitat + imaginació + composició + mirada + ganes i+i+i+i+ !!! = ART !!!!!
  Salutacions !!!

  ResponElimina
 2. Bonic bodegó amb uns components bàsics, fugint d'elements dels pintors clàsics.
  Dos puntualitzacions, al meu gust, em sobren eixes estrelletes de l'esquerre i eixe daurat de la dreta.

  Bodegó és un castellanisme. En valencià Natura Morta; genere que engloba les representacions d'objectes en un espai determinat, com animals de caça, fruita, flors, estris de cuina, de taula, de la llar o antiguitats.
  Les puntualitzacions són meues, repetant per supost l'obra de l'autor, la teua.
  Salutacions Ximo.

  ResponElimina
 3. Un altre bodegó, o Natura Morta com molt bé ha indicat el company V. Banyuls, en este càs fugint d'elements clàssics i donant.li un aire més Nadalenc, per mig de les estreletes i el colorit.

  M'agrada el contrast obtés, al mostrar un morter clàsic i vell, amb una oliera moderna, supose hauràs vollgut donar eixa imatge més desenfadada i festiva.

  La il.luminació, molt encertada. Un treball molt creatiu.

  Pel contrari, les textures de la part dreta, al meu gust, tenen molt de pés, i desvíen massa la mirada cap a elles.

  Salutacions !!  ResponElimina