Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Bermeo.

(24 mm - 1/60 s - f/3,5 - ISO 12.800 - 05/01/2017 18.24 h) 

3 comentaris:

 1. Tot i que m´agrada el treball que aportes personalment vull fer-te un apunt molt meu, considere que aquesta escena ni requereix un ISO tant elevat per qué el fet d´aquest abús provoca que al pasar el filtre antisoroll et quedes sense textures a les façanes tant a la de l´estructura com del edifici posterior...no se coses meues....
  Salutacions !!!
  Jo hauria fet una panoràmica de tres imatges en horitzontal amb el 50mm ... !!!

  ResponElimina
 2. M'agrada el tractament qui li has donat a les distintes llums de la composició. Per una part està la llum de la part de dalt, clarament freda, de la nit, i per davall la llum càlida del fanal, que crea una atmòsfera més intima i seductora.

  L'enquadrament queda ajustat, encara que no has tallat cap element bàsic de la composició.

  Ampliant l'imatge, es veu una textura amb poca definició, quelcom així com plasticosa, molt acusada a les garlandes i un poc menys als murs de la fatxada del casalot, deficiència que posiblement siga atribüida al tractament del soroll generat amb l'iso utilitzat.

  Salutacions !!

  ResponElimina
 3. Teniu raó, però la meua manera de vore la fotografia i la vida és molt simple, anava sense trípode, m'agradaren les llums i vaig voler assegurar-me la foto.
  Gràcies pels comentaris!

  ResponElimina