Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Capvespre de Gener

I una de les primeres fotos d´aquest nou any 2017 

5 comentaris:

 1. Interessant i sorprenent la imatge que ens presentes. sorprenent al meyns per a mi aquesta faceta teua paisatgista. Preciós el detall de l'espiga d'herba retallant-se a contrallum del sol amangant-se.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies per comentar, certament ultimament estic amb altra fase del camí fotogràfic un tant més personal donant-li voltes i voltes al tema compositiu així com jugant amb les posibilitats que ens permet la càmera.

   Elimina
 2. Este tipus de fotos, amb un bokeh tan exagerat, m'atrapen sense dubte. M'agrada molt la sensació que transmet, casi com d'estar ahi, disfrutant de la posta del Sol, amb eixos colors tan propis.

  Visualment, agradable de recorrer la imatge, desde la dreta, on està la espiga discretament il.luminada, cal a la espiga del centre, a contrallum, i desde ahí la vista ja s'en và cap al fons.

  Una foto senzilla, amb pocs elements, ben distribuits, i amb la justa mesura de llum.

  Salutacions !!

  ResponElimina
  Respostes
  1. La veritat siga dita és que a mi sempre m´agradat el desenfoc que ens permet aillar i redirigir la mirada allà on volem que la mirada busque en la imatge que captem, pense que la càmera és per jugar amb la visió-composició personal i evidentment si li sumen que aquesta visió-composició pot provocar-evocar sentiments al que mira aconsegirem una imatge més completa.
   Per ahí anem !!
   Gràcies per comentar !!

   Elimina
 3. Jua Bta Puchades17:24

  Com tú has dit Viçent una imatge evocadora amb un desenfoc molt sútil
  Molt també eixa visió a mitga altura.

  ResponElimina