Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Esperant


Vaig anar amb la idea de fer una cosa i en va sugir ésta altra. 

Canon 600 d Tanrom 17/50mm
f 3,5 1/2´5s iso 100


3 comentaris:

 1. De vegades passa que anem amb una idea d´alló que volem captar i tot capgira cap altre lloc ben diferent de la proposta que duien al cap, el secret de la fotografia en certa manera està en saber reaccionar i captar alló imprevist amb la mateixa ilusió i ganes com si fos alló que haviem previst.
  M´agrada l´escena i com la diagonal del anden ens porta per tota l´escena.
  Bon treball !!
  Salutacions !!

  ResponElimina
 2. Unes llums increïbles.
  La convergència inversa em molesta molt i... és tan fàcil de corregir.

  ResponElimina
 3. Una magnífica fotografía, ben captat el moment, amb l'estació per una banda, com a element principal, amb molta pòtència, i per altra el vianant assentat a l'esquerra, contrapessant la força del edifici.

  Ben tractades les llums, així com l'edició en b/n, molt encertada, bona gama de grisos, amb blancs i negres purs.

  Pel contrari, i com ja apuntat X. Bueno, també em "molesta" la lleugera convergència que presenta cap a fora l'enquadrament, potser siguen quimeres nostres, però es algo que a alguns ens distrau prou, i sense voler s'en va la vista cap a eixes fugues, en lloc de quedar atrapada dins l'enquadrament. (La correcció, si es vol fer, es molt fàcil amb càmera raw, per eixample).

  Molt molt treball Juan B.
  Salutacions !!

  ResponElimina