Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

ExpodebatAquesta vegada la proposta es un muntatge de fotografies en moviment que vaig presentar en el expodebat a Almussafes.
Un expodebat es el que en altres llocs diuen màster class o classe magistral servix per a presentar les fotografies i després comentar-les.Aquesta vegada la temàtica era de fotografia nocturna.

2 comentaris:

 1. Bones escenes i bon treball el que aportes, una diversió pels amants de la foto nocturna que supose fa que ho paseu d´alló més be. En aqueste escenes veig que has cuidat el tema compositiu i la mirada ho agraeix i molt.
  Tinc clar que jo no me posaria baix d´eixa llana d´acer!! M´agrada jugar altres jocs am la càmera.
  Salutacions !!

  ResponElimina
 2. M'agraden les fotos, però no m'agrada el format que les presentes, jo preferisc recrearme el temp necesari en cada foto, per apreciar detalls, perpectives i esperar rebre una sensació de la foto. Este format el trobe més "de consum", orientat a un public devorador d'imatges, on es valoraríen altres qüestions més que la creativitat i la tècnica, com venim fent al present foro.

  Pel contrari, valore molt positivament la teu intenció de experimentar, probar coses i presentar-les a debat, buscant despertar-nos de la somnolència que ens atrapa a la majoría.

  Les fotos, individualment, molt bones, ben resoltes de llum i composició. Es una tècnica que atrapa, que a ningú deixa indiferent, amb moltes posibilitats donades per la velocitat de la exposició, que sempre donarà fotos distintes i amb la seua "magia" propia cadascuna de elles.

  Bon treball Ximo.
  Salutacions !!

  ResponElimina