Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Filmació a intervals-Time lapse

Aquesta vegada la proposta es una filmació a intervals coneguda mes popularment per la denominació anglesa time lapse.Ames la he convertida amb un gif.Es la façana del corte inglés al nadal del 2015.La filmació a intervals (també coneguda per la seva denominació anglesa time-lapse) és una tècnica fotogràfica molt popular utilitzada en la cinematografia i la fotografia, per mostrar diferents esdeveniments que generalment transcorren a velocitats molt lentes i imperceptibles per l'ull humà. L'efecte visual que s'aconsegueix amb la filmació a intervals consisteix en un moviment molt ràpid de l'esdeveniment enregistrat, ja sigui el moviment dels núvols, l'obertura d'una flor o una posta de sol.

2 comentaris:

 1. Ostres !!
  Me superen aquestes coses i me fascina el treball que aportes, així i tot jo no soc molt de centres comercials.
  Salutacions !!

  ResponElimina
 2. Encara que m'agrada prou vore els time-laps, especiàlment els de natura que tú sugerixes, em trobaría incapaç de portar a terme un treball així, ni tinc pacència ni tindría interés en practicar la tècnica, potser més prop del video que de la fotografía.

  Per supost, no pose en qüestió el treball de ningú ni la seua cretivitat, però no es el meu camp d'interés.

  Queda un treball bonic, posiblement apropiat per a una web, publicitat, etc. però donar-li una valoració fotogràfica, ja se m'escapa.

  Salutacions !!!

  ResponElimina