Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

El home foc

Imatges captades al Mercat Medieval Juràssic de Reis que aquestos dies 6, 7 i 8 de Gener romandrà a la Plaça Major d´Algemesí.
f/2.8 1/160 iso1600
f/2.8 1/25 iso1600
f/3,2 1/640 iso1600

4 comentaris:

 1. Molt bona serie Vicent, felicitats. Demanar-te, si es possible, que poses els exif per a aprendre un poquet.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Fet Angel !! Espere pugen servir de referent per ajudar a captar altres imatges d´aquest estil-situació.
   Gràcies per comentar !!

   Elimina
 2. M A G N I F I C !!!

  ResponElimina
 3. Una bona serie, m'encanten estes fotos on està captada, perfectament, l'atmòsfera del moment i el seu entorn.

  Es curiós l'impacte que té la velocitat sobre l'efecte obtés en cadascuna, en la primera el foc es dibuixa difusament, mentres el fum queda més definit, en la segona, amb menys volocitat, es tot una estela, i en la tercera, amb una velocitat molt més elevada que les altres dos, s'aprecien perfectament les textures de la flama.

  Compositivament, em quedaría amb la primera, per la distribució dels elements i la llum, encara que com a foto mes impactant destacaría la tercera.

  Bon treball.
  Salutacions !!

  ResponElimina