Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Foguera 2017 (Nova Muixeranga als seus 20 anys).

(24 mm - 1/60 s - f/6.3 + 0,33 - ISO 10.000 - 16-01-2017 19.41 H)

3 comentaris:

 1. Estàs a tots el llocs Ximo !!

  Una foto impecable baix el punt de vista artistic, imposible haber captat millor l'atmòsfera del lloc, eixa llum càlida del foc, allumenant al public i a les cases, es meravellosa.

  Compositivament m'agrada molt també, la distribució dels elements, cadascún amb el seu pés, porta la mirada per un recorregut dins de tot l'enquadrament.

  Tècnicament, li trobe una xicoteta falta de nitidesa general, més apreciable a la façana del Museu, potser trepidació per 1/60 o un poc de desenfocament, res que desmeresca el bon treball.

  Com sempre, gracies per facilitar els exif (encara que no has posat el diafragma), a mi al menys m'agrada coneixer-los.

  Salutacions !!

  ResponElimina
 2. Tot i que l'escena m'agrada per la seva composició i moment continue pensant que abuses del ISO i perds totes les textures del edifici del museu i adoquins del carrer, tanmateix al Facebook he vist alguna amb més força visual i que reflecteix el bon ambient del moment.
  Salutacions!!

  ResponElimina