Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Jugant amb " xispes "











4 comentaris:

 1. Bon treball i bon jocs de llum a la nit, tal vegada podria ser interesant per altra vegada el triar de tota una serie tant llarga les tres que més t´agraden o aquelles tres o 4 que consideres més potents visualment i així de ben segur que el treball que aportes ens fascina molt més. Tot aixó pot servir per fer un exercici per triar les que penses son millor, que al fí el que més ens costa és triar quines mostrem i quines descartem.
  Salutacions !!

  ResponElimina
 2. Jua Bta Puchades16:31

  Bon ejercici, pero pense li falta algo de força en totes les imatges.A l'altra menyor asegurat.

  ResponElimina
 3. Algunes les tens fora de foco, com a práctica es un bon exercici, pero no et limites únicament a cercles!! amb un poc més de llum a l´escena possiblement millorara per vore si estàs en un camí, un pont, etc...

  ResponElimina
 4. Jo li donaria més llum (pujant-li les altes llums o be els blancs), em sembla un bon treball que hagés guanyat eliminant (al menys) la 2, la 4 i la 8, en l'art menys és més.

  ResponElimina