Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

La nit al mercat


4 comentaris:

 1. Nocturna + blanc i negre, dos tècniques que conjuntament són difícils de resoldre i tu ho aconsegueixes amb una bona fotografia.
  Sols un xicotet però, em sobra una mica de paviment/pas de cebra i em falta eixa punta de la planta superior del mercat a la dreta.

  ResponElimina
  Respostes
  1. La nit i les seus llums al carrer amb vianants sempre son un repte per a mi i aquest espai del mercat a la nit és molt tentador per jugar amb la càmera i exprimir la capacitat visual. Completament d´acord amb el que falta del edifici del mercat, la nit comporta eixes coses.!!
   Gràcies per opinar !!

   Elimina
 2. M'agrada l'enquadrament de la foto, de manera que la mirada s'en va cap a la porta del mercat, per mig de les llums i també per la diagonal formada per el pàs de vianants.

  La trobe molt ben composta, amb l'edifici principal ben situat, al terç dret, les diagonals formades per l'edifici i el carrer, els vianants i també la xicoteta part de l'edifici de la esquerra, que queda com un marc, que no deixa exir la mirada cap a fora del enquadrament.

  Encara que s'hauria tractat d'una manipulació, jo haguera optat per llevar el rètol lluminós de l'esquerra, que atrau excessivament la mirada cap eixa zona.

  La edició en b/n, molt apropiada, bona gama de grisos, amb blancs i negres ben definits.

  Salutacions !!

  ResponElimina
 3. Posiblement tindràs raó amb el retol de la part esquerre superior però com per a mi el repte era controlar la llum existent a la plaça i mostrar els vianants sense cremar llums he preferit deixar-lo, així i tot és cert que atrau i molt la mirada, en color era més evident la seua atracció.
  Gràcies per opinar !!
  Salutacions !!

  ResponElimina