Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!


Primer que res agrair als que comenteu les imatges i en especial a Vicent Granell i a Paco Tortosa que fan uns comentaris molt encertats i enriquidors.Per suposat les critiques també son benvingudes sempre que siguen argumentades.Hi ha que tenir en compte que comentar una imatge no es fàcil ja que ¨retrata¨ al espectador per el que es de agrair tot tipus de comentari.Tinc molt clar que els comentaris enriqueixen la imatge i que diuen molt de qui la comenta.
Després de la ultima natura morta de transició combinant objectes clàssics amb objectes moderns amb un toc de fantasia al que cadascú li pot evocar una cosa i que influeix segons els dies de publicació.Avui us mostre una natura morta amb objectes mes actuals diga'm diferents als que es solen utilitzar per a fer bodegons.Objectes molt fàcils de reconèixer.
No la vaig a titular per no condicionar la imatge ja que si per exemple la titulara el ¨ Opio del pueblo ¨la imatge seria la mateixa però ja indicaria que al autor no li agrada el futbol i amb un altre títol ensalgaria les virtuts, si les te, de aquest sport.
També us mostre una ampliació per a que pugueu veure amb detall el tractament aplicat.


2 comentaris:

 1. Una imatge que de ben segur podria ser la portada d´un llibre del Valdano o del Pep o tanmateix Mou, tal vegada me sobra la part de color vermell al costat esquerre-inferior , me trenca la armonia d´aquest bodegó u oda al esport rei.
  Salutacions !!
  P.D
  I no me faces la pilota !!!! jajajajajaa

  ResponElimina
 2. Per la part qu'hem toca, gràcies per la menció, que evidentment no ès necesaria.

  Es enriquidor, com sempre vinc diguent, tant el fer com el rebre comentaris, ningú tenim en propietat la veritat absoluta en cap estament de la vida, i menys en facetes artístiques, on el pensament i la llibertat de creació / interpretació no atenen a raóns, sino a sensacions i sentiments, de ahí que els comentaris i intercanvis de idees reforçen el nostre criteri i siguen tan valiosos per ajudar-nos a anar fent camí.

  No m'agrada el fútbol, així que també podría interpretar el teu treball aplicant-li el tìtol sugerit per tú, i que recorda a la famosa frase de Marx, però en veritat ni se m'hauria ocorregut, simplement veig uns elements propis de la pràctica de un esport, distribuits de manera que presenten un conjunt agradable a la visió, i amb la finalitat de constituir una creació artística, com es el cas.

  A banda del fons, amb la tela arrugada, veig que apliques una textura fina, així com una tonalitat global, que reforcen la integració entre sí de tots els elements de la composició.

  El troç de taula que queda a la vista, intencionadament o no, ve a fer un contrapés a la resta del elements, tant per color, textura, com per motiu, trencant la uniformitat, o monotonía, de la resta, i al mateix temps situant els elements en un lloc determinat.

  M'agrada el treball.

  Salutacions !!

  ResponElimina