Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Riu Magre

Calia captar una imatge abans que l´aigua desaparega i aprofitant una matinada per açi vos aporte el resultat amb les primeres llums del matí.

2 comentaris:

 1. Buscant genialitat, com sempre. I en aquesta ocasió ho has aconseguit.

  ResponElimina
 2. Minimalisme en estat pur, no es pot dir més amb tant poc. Es bó anar experimentat, probant i consolidant coneiximents, encara que, de vegades, el treball no tinga reconeximent més o mens general.

  Veig una proposta arriscada la que fas, el minimalisme en arquitectura en prou evident i sol agradar a quasi-tothom, però en natura es distint, menys evident, estem acostumats a vore paisatges amb detall i textures, i ademés en color.

  Ací ens presentes una silueta muntanyosa, sobre un cel plà, i pràcticament cremat, i per baix la revolta del curs del riu, amb una sutil textura d'aigua, sent l'edició molt contrastada i sense lloc per al detall.

  M'agrada la idea i la tècnica, sense ser una de les teues millors fotos (hi-hà molt on triar !!!) es un treball que crida l'atenció i a cadascú produirà sensacions distintes.

  Salutacions !!

  ResponElimina