Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Taberna


3 comentaris:

 1. J Bta Puchades16:47

  Veig que poc a poc vas aprofitante de la nit tragent-li el suc a eixa supercámera.
  Bona captura i bona edició
  Saludets

  ResponElimina
 2. Magnífic tractament de les llums.

  ResponElimina
 3. Un bon moment, llums i ombres ben captades, que han permés reflexar l'atmósfera del lloc, tan peculiar.

  Evidentment, la propietaria de la "taberneta" no ha pensat amb els fotògrafs, mezclant llums tan diverses, en color i intensitat, quedant una imatge amb zones molt diferenciades.

  Supose que, fidel a la realitat com eres, no hauràs vollgut manipular l'escena, perquè jo, que soc més de tractar l'imatge tot el que faça falta, fins arribar on vull, hauría reduit (prou) la llum del fanalet de l'esquerra i ademés baixat la seua temperaturta de color (pèrquè en veritat la vista, sense voler, se'm va ahi), concentrant tot el potencial en la zona on està la tabernera.

  Així i tot, m'agrada tal i com la presentes !

  Salutacions !!

  ResponElimina