Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Vola al País Basc.


Platja "La Salvatge".

2 comentaris:

 1. Bones escenes les que aportes d´un esport d´alt risc i perillós, destacaria de sobremanera la segona, ,m´encanta. La segona en lloc de posar recte al home pardal considere que la imatge guanyaria potencia visual si posares recte com un pal al company del home volador que és al darrere, a més el espectador de la imatge giraria el cap de ben segur veient el teu treball per vore la cara de por o felicitat del home al motiu principal.
  Salutacions !!

  ResponElimina
 2. Ben vistes !
  m'agrada especialment la segona, el vol del esportiste sobre el mar queda, senzillament, espectacular, presentant tota la magnitut de l'esvendiment i el lloc on es porta a terme.

  M'agrada també el color i les tonalitats en general, una edició senzilla i molt apropiada.

  Salutacions !!.

  ResponElimina