Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Dones... en l'escalaTenia aquesta sèrie i volia compartir-la... i totes de colp!6 comentaris:

 1. Mercedes Garcia Hernandez11:42

  hi ha que veure com l'element humà potència les proporcions d'unes fotos,que siguen dones es un tema comú que les dona una rel.lació per a la serie, per a mi la primera i la darrera son les que mes m'agraden

  ResponElimina
 2. ART !!!! Aixó és el que veig a les imatges que ens comparteixes i un goig pels meus ulls, destacaria de sobremanera la 2ª la 6 i la 7.
  ART , art i Art !!!
  Salutacions !!

  ResponElimina
 3. Estimat company anònim:
  Has aportat la millor sèrie que recorde en aquestes pàgines-
  Enhorabona! i... Gràcies!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Doncs tens raó... no he posat el meu nom, vellea punyetera!!

   Elimina
  2. La veritat és que no calia nom ni signatura, tenen el teu segell de qualitat, però u és "punyeteret", què li anem a fer?

   Elimina
 4. Miguel Alonso.22:05

  Has trobat, com sempre, la compensació del pes en totes les images. No trobe a faltar res ni me sobra res. Les lleis de la fotografía al puesto, per molt que et denomines transgresor, i aixó a mi me relaja. Fantástica serie. Un abraç.

  ResponElimina