Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Estocada

Vingueu tots!! Grans i menuts!! Vos contaré la història de com el valent Capità s´enfrontà en singular combat a la bestia negra capaç de parar el temps inmortalitzant a tot aquell que se li posara pel davant.
Sabent que deuria apropar-se massa per a llançar la mortal estocada i dispost a sacrificar-se, el Capità s´alçà la visera del casc (perque ja que segurament quedaria inmortalitzat per la mirada de 9 pales a f7.1 de la bestia, que menys que ser reconegut) i atacà directe al cor. Quasi al mateix temps el seu enemic, amb l´últim alé de vida capturà la imatge del guerrer que aci podeu vore.....


2 comentaris:

  1. Magnífica la expressió que has arrancat al capità.
    M'hagués agradat veure la punta de l'espasa.

    ResponElimina
  2. Poema i mirada del capità un 10, així i tot veig una ecesiva edició , massa forta, i també trobe a faltar la punt a de l´espasa.
    Salutacions !!

    ResponElimina