Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

vesprada de diumengel'oratge no acompanya, i el cel tampoc, pero els flamencs no duren molt al camp i al tornar estaven fanguejant l'ultim camp de la marjal

5 comentaris:

 1. J Bta Puchades20:59

  Molt bones les dos Merçedes.
  Estic per dirte que m'agrada més la primera per eixos tons més cálids viraet a sepia molt suau.
  Saludets

  ResponElimina
 2. Tan la 1ª com la 2ª ´les veig molt interssants , la 1º pel que mostres i ton de coor i la 2ª per la seua composició i moment. El que si me sobra és el comentari de que el oratge no acompanya...me semblen excuses que no van a cap lloc.
  Salutacions !!

  ResponElimina
 3. Dues bones fotografies que no comprenc perquè mostres juntes, geogràficament si, però com a imatges... res a veure.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Mercedes Garcia Hernandez11:52

   per a sintetitzar son fotos fetes una vesprada de diumenge, els uneix el fet temporal, i per aixó l'explicació que he fet, de que encara quel dia no era el mes ideal, sempre hi ha un motiu per eixir i fer una foto, els flamencz, els treballs a la marjal...., moltes gràcies per comentar

   Elimina
 4. M'agraden les dos, la primera perque els flamencs pareix que donen in punt de elegancia visulal , i la segona per el moment del fangejat i dels animalets que sempre estánb prop per pillar menjar.
  Referent al comentari penseque no cal que siga escusa ja que les fotos están ahi, deveres es que el cel sense textures pareix que no convide a fer fotos encara que hian volte que eixe cel proporciona una suavitat en els color i en les sombres que sorprenen i cuant mou el aire i damun cauen cuatre gotes tapoc es que afavorica molt traure la camera del cotxe.(redeu quin rotllo, jajaj)

  ResponElimina