Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Algemesí

                                                                     
He decidit mostrar ací el meu treball (el meu punt de vista) d'una sèrie de fotografies que he aportat per a col·laborar en el Llibre d'Algemesí i inste als companys facen el mateix per a gaudir-les, comentar-les i criticar-les abans que queden en el calaix de l'oblit que és el que ocorrerà amb gran part d'elles i si no és així moltíssim millor.
Per que m'agrada.
Carrer Abadia 


Carrer MontanyaPlaça del Carbó2 comentaris:

  1. Mercedes Garcia Hernandez8:55

    Les quatre tenen les dificultats de les fotos nocturnes, quadrar colors i temperatures diferents a la mateixa foto, tot i així no puc deixar de mirar la tercera, per a mi la millor, molt be definida i composada, molt Syr Piquer

    ResponElimina
  2. Ximo Rosell11:22

    Destacaria les dues centrals. Aprecie les llums altes al límit... o més. Salut.

    ResponElimina