Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

En la Copal

Fotos que vaig fer en la Copal per a la Expo de la Dona, treballades i no utilitzades...
4 comentaris:

 1. Mercedes Garcia Hernandez12:35

  la q mes m'agrada es la tercera, la primera, els flexes o planxes que hi ha dalt lo cap me parteix la foto, ja si fiques les dades EXIF, sería complet, la segona amb flaix o sen se, moltes gràcies per compartir Syr Rosell

  ResponElimina
 2. De entrada... un bon reportatge.
  Intentant ser crític (per allò d'aportar alguna idea) les he mirat de dalt a baix i trobe un poc de vinyeteig (que no m'agrada)a la primera i excessiva llum (protagonisme) en la taula a la segona.
  Però... ja voldria jo fer eixes fotos!

  ResponElimina
 3. J Bta Puchades22:40

  Fantástiques les tres Ximo, l´última casi pareix una simetria.

  ResponElimina
 4. Buf !!!!
  Aixó és un treball fotogràfic de reportatge de la Copal com cal, amb una mirada i visió ben potent i treballada fins l´extenuació, un treball mimat i curat com pocs. Gràcies , moltes gràcies per compartir alló que no veu la llum per una expo física de paper però que ben el ben cert cal mostrar de tant en tant per que altres gaudim del teu treball i la teva mirada i treball !!
  Gràcies !!!!
  Salutacions !!

  ResponElimina