Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

ARTISTES pel poble

Han estat tot el matí pel poble mostrant el seu saber fer i deixant-mos bocabadats a més d´un i jo personalment un de tants que els brinde un fort aplaudiment per la seua tasca, per açi solament dos eixemples de la gran quantitat d´art que hui hi havia pels carrers d´Algemesí.


5 comentaris:

 1. Ximo Rosell18:19

  De la primera em quede amb l'enquadrament, excel·lent amb el motiu al fons.
  En la segona destacaria el moment... exige diàleg sobre la composició.
  Bé per les dues.

  ResponElimina
 2. Coincidisc plenament amb l'opinió del mestre Rosell, dos bons moments, dos bones fotos, cadascuna amb el seu propi interés.

  Com a aportació personal, jo haguera retallat per dalt i per la dreta, en el meu mode de veure, crec que hi ha massa informació sense interés a la part dreta, i a més, amb el retall ens desplaçaria l'atenció cap al quadro i les mans, verdader centre d'interés de la foto.

  Salutacions !!

  ResponElimina
  Respostes
  1. El comentari del retall, es refería a la segona foto, (disculpes per la confusió)

   Elimina
 3. Les fotos m'encanten, però els comentaris dels companys no es queden enrrere.

  ResponElimina
 4. Dus bons aparells per a traure rasquit, ahi es veu la calitat, en lo natural que pareigs, com si fora una finestra en la que estic veguent el que fan, molt bones.
  Salut

  ResponElimina