Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

El plaer de la lectura. Interiors.
5 comentaris:

 1. Mercedes Garcia Hernandez8:25

  De les dos primeres m'agrada la simetria, entre altres, marca de la casa, i de la tercera la gama de grisos i blancs

  ResponElimina
 2. Immensitat, majestuositat, contrast, dimensións, tamany, composició, simetries , direccionalitat, potencia visual, b/n brutal, lectura, llibre, solitud, llums, ombres , reflexes, interior-exterior... Sembla car que no trobe més paraules per descriure el que mostres i que conste en acta que no estic fent-te el pilota ehhhh !!!
  Salutacions !!

  ResponElimina
 3. La veritat es que se'm fa difícil comentar fotos teues, sense paréixer adulador, i es que totes m'agraden i a totes els trobe un motiu que em transmet un gran interés.

  Un mateix tema, tres escenaris diferents, tres enquadraments "de llibre" (mai millor dit) i tres treballs extraordinaris, que desde la primera mirada atrapen l'atenció i mantenen l'interés durant una bona estona.

  Salutacions !

  ResponElimina
 4. Genial mostrant edificis, magistral incloent-hi persones.

  ResponElimina
 5. Que te tinc que dir, uuuffff!! me quedo muerto .
  A gaudir!!
  Salut

  ResponElimina