Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Llac als peus del Cavall nevat


4 comentaris:

 1. Ostres !! Quina pasada !! amb un principi vient la imatge m´havia semblat que era una stampa dels viatges que se dona el company vicent Esteve... però no !! És Corbera !!! MOolt ahi pewr la foto, per la perspectiva , pel moment i per aconseguir amb aquesta imatge que si no ens dius on està captada segurament podria pasar per on lloc a la siberia més impactant.
  Salutacions !!

  ResponElimina
 2. Ana a posar-te un comentari en la línia del de V. Granell, perqué en veritat, al vore la foto pensaba que era un paisatge d'eixos tan meravellosos que ens presenta el amic V. Esteve.

  No es el càs, açò està molt més prop i has pillat un moment molt concret i poc habitual. Bon enquadre.

  Posat a donar opinió personal, li trove a faltar color a l'aigua i cel, així d'entrada sembla un desaturat selectiu, però en eixe càs sería una foto distinta a la que ens presentes.

  Salutacions !

  ResponElimina
 3. També pensava que es tractava un a foto de Vicent Esteve.
  Enhorabona, Ximo!

  ResponElimina
 4. Impresionant! t'ha faltat el montruo asomanse per el lago del Caball nevat, bon montage .
  Salut

  ResponElimina