Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Pintura al carrer
Quadro que m'ha cridat l'atenció per pintant-lo al’Altra part del riu i no estar situat en el lloc on indica la pintura. 
Com qui no vol la cosa li he preguntat al pintor  " senta! Disculpe senyor , com és que està pintant el carrer Berca i està ací?” “ 
Perquè molt senzill em contesta el pintor, allí no paraven de passar cotxes i gent i no podia pintar, com hui en dia hi ha tanta tecnologia he fet una foto amb mon Tablet i m'he vingut ací on no passa ningú i corre l'aire."  
5 comentaris:

 1. Mercedes Garcia Hernandez8:30

  m'agrada la tercera per l'enquadrament, de la quarta tire de menys l'element humà

  ResponElimina
 2. Boníssimes les dues primeres per la seua explicació i document fotogràfic, destacaria la 3ª per la seua força compositiva , Molt bona !! De la tercera me falta presencia humana o bé per la plaça passantalgú per ahi o del pintor/a, és més pense que hi havi algú i el has eliminat ??? jejejejejj.
  Salutacions !!

  ResponElimina
 3. Boniques imatges Vicent, m'agrada especialment la segona, per l'aspecte quasi-surrealiste que té, el pintor ahí, tirant d'imaginació (i de tablet), una bona foto.

  Les altres tres, amb una composició més "clàsica", tenen el seu encant.

  Salutacions !!

  ResponElimina
 4. Magnífic reportatge!
  Un matí amb molt d'art (també per part teua).

  ResponElimina
 5. J Bta Puchades23:30

  Molt la serie que ems aportes, i fantástiques captures, especialment crida l´atençió primera i segona al pintar no insitu al lloc de l´obra
  Saludets

  ResponElimina