Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Alba

Nikon D700  T: 1/500  f: 4,5  Iso: 200  Obj: 70-200 f2.8 OS a 70 mm

Nikon D700  T: 1/200  f: 3,2  Iso: 200  Obj: 70-200 f2.8 a 200 mm

8 comentaris:

 1. Paset a paset vas creixent i aportant retrats amb molta qualitat i uns boníssims treballs com els que per açí aportes.
  Felicitats per aquest treball i també a la model Alba pel seu saber fer.
  Salutacions !!

  ResponElimina
 2. Gràcies, V.Granell per comentar. Intente,encara que no sempre ho aconseguisc,millorar dia a dia. En esta sessió, el 100% del merit es de la model

  ResponElimina
 3. A mi també m'agrada vore la teua evolució fotogràfica, he vist la sèrie que tens feta a Alba, i tens moltes fotos bones.

  De estes dos, m'agrada més la primera, un posat natural i agradable, amb un processat suau, que potència la mirada de la model. Ben composta, amb la mirada cap on toca, encara que, al meu pareixer, li sobra espai per dalt i també, molt poc, per la dreta.

  La segona no m'agrada tant, la veig amb una expressió menys natural, quasi forçada (posiblement siga apreciació meua), i els ulls també els veig algo extranys, potser un poc forçada la edició. Pel contrari, el posat es agradable, així com el processat general, amb molts matisos de blanc, negre i gris, i el desenfoc del fons, molt apropiat.

  Enhorabona Rafa, a seguir endavant i compartint els treballs.

  Salutacions !!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Rafa Montagud2:23

   Gràcies,Paco

   Elimina
 4. Per fi m'han apanyat l'ordinador i puc dir-te públicament que el primer retrat que ens mostres és una joia.
  Avant Rafa!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Rafa Montagud2:24

   Gràcies,Ximo

   Elimina
 5. Miguel Alonso.12:48

  Hola Rafa. T'he vist moltes fotos semblants en el Facebook. En totes em pareix que havies d'haver desenfocat un poc més la paret del fons que em distrau molt, com passa en la primera foto. Només havies d'haver-la separat un poc més a la model. En lo demés, veig que vas millorant a la carrera. Seguix així.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Tens raó. Però,si la separava,amb els objectius que tinc,no entrava en el plano. Costarà fer-me un 24-70. Gràcies,Miguel

   Elimina