Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Fotos presentades al concurs d'Alcudia Crispins


Monument - chimenea del antiguo vapor.
FinalistaGent- principi i fi de trayecte
3º Premit

3 comentaris:

 1. Mercedes Garcia Hernandez11:39

  Si en la segona tens el tercer premi, la foto guanyadora te q ser la canya, m'agrada la composició, les linies i el contrast de B/N , l'Enhorabona

  ResponElimina
 2. Enhorabona en primer lloc, tant pel premi com per la finalista, dos bons treballs, així que el nivell del concurs, de segur, sería prou elevat.

  La primera m'agrada molt, però, davall el meu mode de veure, crec que en blanc i negre hauria tingut mes oportunitats en el concurs, el color de les rajoles, per l'hora de llum, ho veig poc encertat, i un blanc i negre amb molta textura hauria resultat molt impactant.

  La segona, i guanyadora, la trove molt encertada, una composició bonica i simple, amb varios elements diferenciats i ben distribuits, que porten la vista al voltant de tot l'enquadrament.

  Salutacions !!

  ResponElimina
 3. Efectivament molt encertat el jurat per premiar el teu treball i per fer que dos imatges foren finalistes !!
  Molt ahi!!! Si senyor !!
  La imatge premiada molt encertada tant amb el moment , composició com títol!!
  Felicitats pel premi i enhorabona pel mateix!!
  Woooooooooooooooooo!!! Jjjj...!!
  Salutacions!!

  ResponElimina