Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Mulïer
Com que discutieu si en blanc i negre o color, a mi m'agrada més el blanc i negre, ja que les ballarines anaven de gris i el public era molt colorit, amb lo que distrea la vista, i amb un enquadre relativament obert.

3 comentaris:

 1. Magistral, sense cap dubte, coincidisc amb tú en les raons de l'utilització del b/n.

  Molt ben pillats eixos moments, bons enquadraments (no es fàcil amb un entorn tan carregat).

  Posat a triar, encara que dificil, te diría que la segona, una foto que no deixa indiferent a ningú.

  Salutacions !!

  ResponElimina
 2. Fantàstica la sèrie i el ordre de les imatges a la mateixa i tanmateix el b/n per aportar el teu brutal i boníssim treball. M'has deixat bocabadat amb aquestes imatges plenes de gestualitat, instants màgics compositius i molta visió per captar el millor que ens oferiren maduixa teatre.
  Sense dubtes per a mi la 1a amb diferència la millor!! Impressionant !!!
  Felicitats per Aquest treball i moltes moltes gràcies per compartir lo per açi.
  Me posaria a comentar la sèrie una per una i no pararia de adular la qualitat de cadascuna de les imatges que la formen.
  Salutacions!!

  ResponElimina
 3. Bona serie , primera i segona molt bones .
  Salut

  ResponElimina