Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Polaroid

Vist que us agrada,continue traient cosetes del calaix de per allà el 2010-2011 i també provant amb imatges mes actuals a veure si recorde com es feien aquestes cosetes .

5 comentaris:

 1. si qe's deberes que pareigen Polaroids.
  Salut

  ResponElimina
 2. J Bta Puchades2:10

  El títol ho diu tot.
  Guapes..!

  ResponElimina
 3. La senzillesa és un grau.

  ResponElimina
 4. Vient el treballs que aportes me quede amb la "fotografía " de Ximo torres d´ara mateix, aquestos treballs que mostres formen part del camí del aprenentatge i experimentació.
  Salutacions !!

  ResponElimina
 5. Sempre es bò tirar mà del calaix i vore els treballs d'abans, ens dona referència d'on venim i apreciar les diferents etapes del nostre aprenentatge.

  Queda original, però no acabe de vore un acabat "polaroid" molt creible, apart del format, que es correcte, recorde que les tonalitats eren més càlides i no tan definides.

  Salutacions !!

  ResponElimina