Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Via Làctia

La Via Làctia és una galàxia en forma d'espiral (més concretament d'espiral barrada), on es troba el sistema solar. Està formada per més de 200 mil milions d'estels (alguns estudis recents li atribueixen més de 400 mil milions d'estels) iguals o semblants al nostre Sol, i els seus planetes, juntament amb milers de nebuloses. Tot fa suposar que al centre de la Via Làctia hi ha un forat negre supermassiu; tanmateix, és molt difícil que es pugui detectar a causa de la gran densitat d'estels que hi ha a la part central d'una galàxia. Totes les estrelles que veiem en el cel formen part de la nostra galàxia, i són les que formen les agrupacions anomenades constel·lacions.

Flickr-Ximo Torres


4 comentaris:

 1. Com en les bodes de Canaan, primer ens mostres el castell, en solitari, amb un cel sense interés, i després ens poses la "foto bona", la que estàvem esperant !

  Magnifica visió de la via làctia, i magnifica la il·luminació del castell i el seu entorn, ha merescut la pena el viatge, bon treball

  Salutacions 1

  ResponElimina
 2. Les aus nocturnes de FA esteu fets uns mags de la llum.
  Si és que fins i tot i ha massa claredat!!!

  ResponElimina
 3. Tot i que el treball me desborda i me fascina trobe excesiva llum a la part baixa del castell. Aixó si tant el treball con la explicació i text IMPRESSSIONANTS !!!
  Salutacions !!

  ResponElimina
 4. Miguel Alonso12:56

  Fantástica.

  ResponElimina