Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

LIMBOTHEQUE.

(24 mm - 1/60 s - f/9 - ISO 1.600 - 16/02/2018)

1 comentari:

  1. Eres un mestre del concert (entre altres disciplines més), però en este cas no ho tenies gens fàcil, i el resultat no es, precisament, dels millors que ens has presentat.

    La llum eixa tan forta, provoca unes ombres dures sobre la paret, que es confonen amb els propis artistes en l'escenari. El guitarrista, a més, quasi ocult entre els accessoris de l'escenari.

    Al contrari, la composició queda visualment agradable, amb els elements principals en el terç-mig dret, i la resta de la foto, quasi en foscor, amb lleus llampades de llum que donen a entendre l'existència del públic.

    Salutacions !

    ResponElimina