Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Setembre 2017 - Estiu

El tema del mes de Setembre del 2017 serà : “ Estiu " , amb totes les connotacions i  visions possibles per poder sorprendre als companys/es amb la vostra visió i propostes fotogràfiques.
Podeu aportar cadascú fins a tres imatges sense signar per així garantir el anonimat de tots els participants, data limit per aportar imatges dia  30 de Setembre, Dissabte fins les 23:59 h. 
Als nostres socis participants els agrada molt acotar la temàtica de la foto del mes a fi de després transgredir les normes.Només cal mirar les diferents fotos participants en els altres mesos.Així que al igual que el estiu es de lliure i ample de aquesta manera es el tema del mes.

Ànims i participeu !!! 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada