Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Dimecres a Fotoaficionats

TOTS els DIMECRES , de l'any 


Comencem un  Nou curs 2016-17, comencem i reprenem la il·lusió i ganes d'aprendre, de saber allò que creiem saber i que cada vegada sabem menys, hi ha tant, tant que tocar... I per això tots els Dimecres ens reunim per a comentar, riure i aprendre quelcom, perquè de broma i mig en serio quelcom es queda, i sempre queda la foto individual que cadascú pot penjar en aquest Blog, on el teu comentari és important per a indicar el teu punt de vista que no és el mateix que el punt de vista de qui ha fet la foto i que per moltes voltes que li done, no ha vist el que tu a simple vista has trobat.El tema del mes, una lligueta interna per a competir sanament i votar la millor foto del tema de cada mes, amb l'al·licient del premi a la millor foto. 


 Els propers temes del mes seràn : 
Maig "Llums i Ombres "
Juny " Escales" 


Per un altre costat estan les Lligues socials, Exposicions i concursos, els quals s'informara el moment oportú, tot això els Dimecres en l'edifici Polivalent en la Sala 1-
 no deixos d'acudir.

 Salut i bones fotos