Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Juny 2017 - Escales

El tema del mes de Juny del 2017 serà : “ Escales " , amb totes les connotacions i  visions possibles per poder sorprendre als companys/es amb la vostra visió i propostes fotogràfiques.

Escala (element constructiu)


Escalinata del Palais Garnier.

Una escala o escalinata és un element constructiu que permet de salvar una distància vertical mitjançant un seguit d'esglaons o graons.[1]
Les mides dels graons reben noms específics:
  • Estesa: És la distància horitzontal entre entre les vores de dos graons successius. Com que els graons solen tenir volada, l'estesa sol ser més gran que la fondària de la cara superior del graó.
  • Alçada: És la distància vertical entre entre les vores de dos graons successius.
  • Llargada del graó: l'amplària de l'escala.
Al replà entre dos trams d'escala se l'anomena saplà. Del replà que va des del graó superior fins a la porta se'n diu naia.
    
Podeu aportar cadascú fins a tres imatges sense signar per així garantir el anonimat de tots els participants, data limit per aportar imatges dia  25 de Juny, Diumenge fins les 23:59 h. 

                                Ànims i participeu !!!

Juny 2017-Escales 

1er premi Anna Albelda Ros amb 27 punts


2on premi  Ximo Bueno amb  23 punts3er premi Ximo Rosell amb 14 punts


Escala de color


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada